Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro).

Site-ul Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro) este operat de societatea Armonia Sufletului SRL, cu sediul in Str. Ceahlăul, Sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/3721/2013.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro) si a tertilor cu care Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Sănătate din Natură (sanatatedinatura.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email sanatatedinatura@gmail.com.